120 هیات سرمایه گذار خارجی پس از برجام از ظرفیت های چابهار دیدن کردند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/41271
ساعت 09:42 يکشنبه 11 تير 1396
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پس از توافق هسته ای برجام بیش از 120هیات سرمایه گذار خارجی از ظرفیت های تجاری، اقتصادی، گردشگری و ترانزیتی این شهرستان دیدن کردند.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، عبدالرحیم کردی  در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: پس از توافق هسته ای و تصویب برجام اثرات خوبی عاید منطقه آزاد چابهار شده است.
وی ادامه داد: برجام نگاه سرمایه گذاران را برای حضور در چابهار تغییر داده است.
وی بیان کرد: چابهار نقطه ای امن برای فعالیت سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
وی افزود: منطقه آزاد چابهار با بیش از 20 سال از زمان تاسیس نقش مهمی در توسعه این منطقه داشته است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: این شهرستان با داشتن 2بندر شهید بهشتی و کلانتری، منطقه آزاد و متصل بودن به آب های اقیانوسی فرصت بی نظیری برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.
کردی اظهار داشت: در سالجاری شاهد رشد ۲۵ درصدی تولید و اشتغال در چابهار بودیم.
وی ادامه داد: برنامه ریزی شده است تا منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار برای زنان سرپرست خانوار این شهرستان شغل ایجاد کند.
وی افزود: منطقه آزاد چابهار برای توسعه ورزش این شهرستان تلاش های زیادی را انجام داده است.
وی اضافه کرد: در تلاش هستیم تا مجوز لازم برای فدراسیون کریکت در چابهار را اخذ کنیم و این رشته را با ساخت ورزشگاه اختصاصی کریکت کاملا احیا و در مسیر کسب موفقیت های لازم قرار دهیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: واردات خارجی مواد اولیه نسبت به سال گذشته 114درصد رشد داشته که این امر سبب افزایش 22 درصدی تولیدات و صادرات در این منطقه شده است.
کردی یکی از بزرگترین مشکلات منطقه آزاد چابهار را نداشتن بندر و فرودگاه عنوان کرد و افزود: بعد از گذشت سالها تنها مجوز راه اندازی فرودگاه بین المللی اخذ شده و اقدام قابل توجهی در این مورد صورت نگرفته است.
وی تاکید کرد: اقداماتی برای الحاق بندرشهید بهشتی و شهید کلانتری در دست انجام است.
وی به برگزاری رقابت های کشتی جام یادگار امام(ره) در منطقه آزاد چابهار اشاره کرد و گفت: برگزاری این تورنمت با حضور بیش از 350 نفر و 18 تیم از 15 کشور دنیا نشان از امنیت و آرامش این منطقه است.
وی افزود: هزینه های رقابت های بین المللی کشتی جام یادگار امام(ره) را صنایع مختلف منطقه آزاد، بانک پاسارگاد، تبلیغات محیطی و فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی پرداخت کرده است.
وی خاطر نشان کرد: منطقه آزاد بر خلاف تبلیغات سوء برخی از شبکه های اجتماعی هیچ هزینه ای در این مورد پرداخت نکرده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: پخش زنده بیش از 10 ساعت از رقابت های کشتی در شبکه سه سیما و دیگر شبکه های تلویزیونی، معطوف شدن رسانه های داخلی و خارجی برای پوشش خبری قطعا برای توسعه چابهار تاثیرگذار است.
کردی با اشاره به ساخت مجموعه کامل دهکده ورزشی در رشته های فوتبال، کریکت، فوتسال، استخر شنا و غیره، افزود: چهار تشک کشتی از سوی منطقه آزاد چابهار برای توسعه و حمایت از رشته کشتی به شهرستان های چابهار، نیکشهر، قصرقند و کنارک به صورت رایگان اهدا شده است.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري