اجرای طرح نظارت بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40893
ساعت 09:25 سه شنبه 9 خرداد 1396
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: طرح ویژه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان قشم در ایام ماه مبارک رمضان با جدیت و با هدف حفظ و ارتقای سطح بهداشت و سلامت مردم در حال اجراست.

به گزارش فرینا، حمیدرضا بهزادی با اعلام این مطلب، ادامه داد: 12 بازرس بهداشتی در قالب هفت تیم عملیاتی شامل (سه تیم در شهر قشم، دوتیم در شهر درگهان، و سه تیم نیز در مناطق رمکان، سوزا و طبل) در سه شیفت صبح، عصر و شب از نخستین روز از ماه مبارك رمضان اقدامات ويژه و نظارتی را در سطح جزیره آغاز کرده اند.
وی گفت: اين اقدامات با كنترل بر مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايی از جمله قنادی ها، شيرينی فروشی‌ها به منظور بررسی وضعيت توليد و عرضه محصولاتی همچون (زولبيا و باميه)، نانوايی‌ها، رستوران‌ ها، چلوكبابی ها، طباخی ها و همچنين آش و حليم فروشی‌ها تا پایان ماه رمضان ادامه می‌يابد.
به گفته بهزادی، یکی از اقدامات تیم بازرسی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم، نمونه گیری از روغن‌های مصرفی تهیه زولبيا و باميه و ارسال آن به آزمایشگاه است تا مردم با اطمینان بیشتر نسبت به مصرف از این مواد اقدام کنند.
او با اعلام اینکه نکته حائز اهمیت در انجام بازرسی های امسال بر خلاف  سال های گذشته، تامین تجهیزات پرتابل بازرسی (شوری سنج،PH متر، تعیین میزان دوز روغن، سنجش بار آلودگی سطوح و کیت کلر سنجی) است، افزود: همه این اقدامات در راستای ارتقای سطح سلامت مردم روزه دار انجام می شود.

شناسه خبری: 40893

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو