تمایل شرکت های تجاری اندونزی در پسابرجام برای سرمایه گذاری در ماکو

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40664
ساعت 13:27 شنبه 23 ارديبهشت 1396
نمایندگان برخی از شرکت های تجاری اندونزی در دیدار سفیر این کشور در ایران با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو برای سرمایه گذاری، تولید و تجارت بین المللی در این منطقه اعلام آمادگی کردند.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، سفیر اندونزی در ایران روز شنبه در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: شرکت های تجاری اندونزی در سایه برجام، منطقه آزاد ماکو را به عنوان هاب کالاهای صادراتی این کشور انتخاب کرده اند تا از طریق این منطقه کالاهای خود را به کشورهای همسایه صادر کنند.

اوکتاویان علیم الدین/Octavian Alimudin/ افزود: با توجه به وجود زیرساخت های کشاورزی و دامپروری در منطقه آزاد ماکو، یک شرکت بزرگ اندونزی در زمینه محصولات کشاورزی و صنعت دامپروری آماده سرمایه گذاری در این منطقه است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشور اندونزی در صنایع غذایی و دارویی ادامه داد: سرمایه گذاران اندونزی در خصوص ایجاد صنایع غذایی و دارویی در منطقه آزاد ماکو آماده سرمایه گذاری هستند.
وی افزود: با توجه به ویژگی‌ها و معافیت‌های مناطق آزاد، کارخانجات و صنایع تولیدی کشور ما می‌توانند برای صادرات کالاهای خود به کشورهای منطقه به ویژه اروپا با محوریت منطقه آزاد ماکو اقدام کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز با اشاره به ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها، مزیت‌های قانونی و اقدامات حمایتی این سازمان اظهار کرد: از حضور سرمایه گذاران و تجار کشور اندونزی برای فعالیت‌های اقتصادی در منطقه استقبال می‌کنیم و آمادگی جذب و مشارکت در طرح‌های سرمایه گذاری را داریم.
حسین فروزان افزود: قرار گرفتن منطقه آزاد ماکو در مسیر جاده ابریشم و در دالان اروپا مزیت های بی‌نظیری برای انتقال کالاهای صادراتی کشور اندونزی به کشورهای اروپایی و حوزه دریای سیاه به شمار می رود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی این منطقه از جمله فعالیت شهرک صنعتی با بیش از 60 واحد تولیدی و احداث فاز دوم این شهرک تأکید کرد: صنایع تولیدی اندونزی و صنایع فعال منطقه در زمینه‌های مختلفی از جمله صنعت پوشاک، کشاورزی و معدن می‌توانند همکاری داشته باشند.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد ماکو به عنوان جوان ترین و در عین حال بزرگترین منطقه آزاد کشور شاهد دستاوردهای قابل توجهی در زمینه تسهیل تجارت و توسعه متوازن در دولت یازدهم است؛ توسعه ای که مرز بازرگان را به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور در مسیر بالندگی اقتصادی قرار می دهد.
این منطقه به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و به تنهایی بیش از 75 درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.

شناسه خبری: 40664

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري