لینک کوتاه: freena.ir/detail/40594
ساعت 11:42
دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
به همت شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، طرح "مهرتا مهر" با رویکرد پیشگیری از اعتیاد ویژه دانشجویان جزیره کیش ، به میزبانی پردیس بین الملل شریف منطقه آزاد کیش برگزار می شود.
به گزارش فرینا، در راستای هماهنگی برای اجرای برنامه های پیشگیرانه اعتیاد برای دانشجویان در سال جدید، نشست دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش و رئیس پردیس بین الملل شریف کیش در محل این دانشگاه برگزار شد.
محمدحسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در ابتدای این نشست ضمن تقدیر و تشکر از دکتر غفاری، ریاست پردیس بین الملل شریف منطقه آزاد کیش برای همکاری بی شائبه در زمینه اجرای همایش های پیشگیری اعتیاد در آن دانشگاه، اظهار امیدواری کرد امسال نیز این دانشگاه پیشگام برنامه های پیشگیری اعتیاد در کیش باشد.
جهان با بیان این مطلب برگزاری جلسات پیشگیرانه اعتیاد و کارگاه ها و همایش های پیشگیری از اعتیاد در کاهش معضلات اجتماعی بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: با برنامه های فرهنگی و اقدامات پیشگیرانه می توان از گسترش روز افزون اعتیاد در بین نسل جوان دانشجو جلوگیری کرد.
وی در این نشست با اعلام اجرای طرح "مهر تا مهر" با همکاری دانشگاه شریف کیش از برگزاری 4 همایش پیشگیرانه اعتیاد ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه های سطح جزیره کیش تصریح کرد: ارتقاء سطح آگاهی و شناخت اساتید و دانشجویان درباره پیامدهای مصرف موادمخدر از اهداف مهم برگزاری این همایش هاست.
دبیر شورا برگزاری همایش های آسیب شناسی انواع موادمخدر ویژه دانشجویان دختر و پسر، حضور مشاوران و کارشناسان حوزه موادمخدر و برگزاری نمایشگاه های پیوستی در محل دانشگاه، برگزاری کارگاه آموزشی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه ها، اردوی تفریحی آموزشی به کافه سلامت ویژه دانشجویان و اساتید و اجرای مسابقه های فرهنگی هنری در زمینه پیشگیری اعتیاد را از برنامه های مختلف طرح "مهر تا مهر" دانست.
جهان در ادامه با اشاره به اثرات مخرب مصرف موادمخدر بر روح و روان فرد گفت: موادمخدر آنچنان آرام و بی صدا بر جسم و روان مصرف کننده اثر می گذارد که هیچ معتادی آغاز اعتیاد خود را به یاد نمی آورد.
وی تغییر مصرف موادمخدر از مواد مخدر سنتی به سمت و سوی مواد مخدر صنعتی را تهدیدی برای جوانان بویژه قشر دانشجو دانست و ابراز کرد: وجود باورهای غلط در حوزه مواد روانگردان، پایین بودن سطح آگاهیهای جوانان از عواقب سوء مصرف موادمخدر و عدم آشنایی خانوادهها از مهارتهای زندگی بهویژه نوع رفتار و ارتباط با فرزندان از عوامل گرایش به موادمخدر میباشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در پایان اقدامات فرهنگی پیشگیرانه برای جوانان را یک اصل دانسته و گفت: با توجه به اینکه دانشجویان سرمایه های گرانبهای پیشرفت و توسعه کشور هستند، میبایست به خوبی از آنان در برابر آسیبهای اجتماعی و اعتیاد صیانت کرد.
دکتر علی سلک غفاری رئیس پردیس بین الملل شریف کیش نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات خوب شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در برگزاری کارگاه های آموزشی در این دانشگاه در طول سال گذشته، از اعلام آمادگی و همکاری کامل در برگزاری هرگونه اقدام فرهنگی پیشگیری در حوزه اعتیاد همانند ادوار گذشته خبر د اد.
گفتنی است در پایان این نشست مقرر گردید اولین جلسه برنامه ریزی دقیق اجرای این طرح با حضور مسئولان دانشگاههای کیش و برخی از دستگاه های دولتی دخیل در امر پیشگیری در آتیه ای نزدیک برگزار شود.