در آستانه فرارسیدن نوروز طرح ویژه نظارت بر واحدهای صنفی رستوران ها و اغذیه فروشی ها و مراکز فست فود ارس آغاز شد.
به گزارش فرینا، رییس کمیته نظارت برعملکرد فعالین اقتصادی ارس در خصوص بازدید از رستوران ها گفت: خدمت رسانی مطلوب و با کیفیت در اغذیه فروشی ها، برخورد مناسب، اخذو نصب مجوز فعالیت صنفی در معرض دید عموم،رعایت دستورالعمل های بهداشتی فردی و محیطی، استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب، استفاده از لباس فرم پرسنل، نصب نرخنامه و قیمت غذا در معرض دید عموم از جمله مواردی بود که در این بازدیدها ضمن بررسی مورد تاکید قرار گرفت.
فرزاد فرجی گفت: این کار با هدف رضایتمندی ارسوندان و گردشگران از سفر به ارس و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده توسط غذاخوری ها است.
فرجی جلوگیری از افزایش قیمت و بروز تخلفات احتمالی اصناف و اعمال برخوردهای مناسب با متخلفان را از وظایف اصلی کمیته نظارت بر عملکرد فعالین اقتصادی در سطح منطقه برشمرد و افزود: این کمیته با تشکیل اکیپ های بازرسی و نظارتی به عملکرد واحدهای صنفی و خدمات رسان،فعالیت خود را از نیمه دوم بهمن ماه سال جاری آغاز نموده و مقرر گردیده قبل از پایان سال و در طول ایام عید نوروز نیز با تشکیل اکیپ های مشترک بازرسی و نظارت با نهادهای مرتبط فعالیت صنوف خدمات رسان را نیز ساماندهی نماید.
گالری تصاویر