مدیر عامل سازمان منطقه آزاد گفت: امروز آموزش یکی از ضروری ترین و اصلی ترین شاخص های موثر در توسعه سواحل مکران است. با بررسی در همه عرصه ها، علی الخصوص اقتصادی امر آموزش و تربیت نیروهای ماهر از دستاوردهای ارزنده آموزش و پرورش است که فراهم نمودن زیرساخت های مهارت آموزی و پرورش و توانمندسازی نیروهای انسانی از اهم وظایف ماست.
به گزارش فرینا، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار در این نشست اظهار داشت: امروزه دغدغه ی صنایع ما نیروهای مجرب و ماهر می باشند که به شدت با کمبود آن مواجه ایم بایستی در کنار توسعه فضاهای فیزیکی بدنبال ارتقاء کیفیت آموزش که بعد اصلی آن پرورش نیروی انسانی می باشد باشیم.
او گفت: با راه اندازی پروژه های اقتصادی منطقه، پیشنهاد می کنیم هنرستان فنی - حرفه ایی ایجاد که ضمن کمک به تربیت نیروی انسانی مهارت دیده و کارآزموده، به توسعه صنایع نیز کمک شود.
او همچنین با اشاره به وضعیت رفاهی مردم و راهکارهای بهبود بخشی آن گفت: از جمله موضوعات بسیار مهم و حائز اهمیت، ارایه تسهیلات و کمک های سازمان، در امر ورزش و آموزش (ساخت مدرسه) جهت بهره مندی اهالی استان می باشد که بایستی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
بر پایه این گزارش وی با اشاره به آغاز همکاری های مشترک دانشگاه صنعتی شریف با سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: از سال آینده برای داشتن خروجی مناسب برنامه ریزی هدفمندی صورت گرفته تا با همکاری دانشگاه های معتبر از جمله دانشگاه شریف با هدف بالا بردن توان مهارتی و آموزشی نیروی بومی دوره های متعدد تعریف شده اجرایی شود.
کردی تاکید کرد با شناخت و برنامه ریزی از وضع موجود می توانیم برنامه جدی آموزشی که بنیان و اساس هر جامعه را داشته باشیم و تلاش و همکاری همه ما موجب استحکام پایه های جامعه خواهد شد. ما آمادگی خود را با در نظر گرفتن امکانات و ظرفیت های در اختیار اعلام می داریم.
در این نشست، علیرضا نخعی مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی مجدد از حمایت و تلاشهای سازمان منطقه آزاد چابهار در امر آموزش و پرورش خطاب به کردی، اظهار کرد: قبلا کارهایی صورت گرفته و امیدواریم اکنون با حضور شما در این مقام کارها و ابتکارات جدیدی صورت پذیرد کارهای زیربنایی برای آینده این منطقه، استان و حتی کشور، توسعه و ترقی را سبب خواهد شد.
نخعی همکاری با سازمان منطقه آزاد چابهار و استمرار آن را نقطه عطف دانست و افزود: یکی از مهمترین مباحثی را که ما دنبال می نماییم توانمندسازی نیروی انسانی می باشد، در بحث نیروی انسانی حقیقتا دولت در سالهای سخت تحریم، همت کرده و در دو مقوله مهم نیروی انسانی و فضای آموزشی اقدامات موثری را انجام داده است از جمله تزریق 5000 نیروی انسانی به استان از طرق مختلف منجمله: خرید خدمت، استخدام از دانشگاه فرهنگیان و استخدام آزاد که عمده آنها نیروی بومی هستند.
نخعی همچنین با در نظر داشتن شرایط استان از لحاظ پراکندگی و کثرت روستاها ادامه داد: شعار ما "پذیرش از بوم برای بوم است" ، پرورش نیروی بومی و آموزش با دانش و مهارت مطابق دانش تحول یافته روز، از اهم واجبات است و موجب ارتقاء سطح کیفیت آموزش خواهد شد، همچنین تربیت بوم برای بوم، موجب ثبات نیروهای ماهر و کارآمد در آموزش فرزندان این استان برای این استان خواهد شد.
وی گفت: هر چه از مرکز استان دور شده ایم شاخص فضا و نیروی انسانی تضعیف گردیده است و شاید بهتر است بگوییم اینک اولویت ما از تامین تجهیزات فیزیکی، توانمند سازی نیروی انسانی است.
در این جلسه نخعی پیشنهاد دایر کردن مرکز آموزش نیروی انسانی به عنوان پایگاهی با هدف افزایش توان، ارتقاء و رشد دانش نیروهای تحصیلکرده در کنار رشته های نظری درعرصه آموزش استان را مطرح کرد، که کردی ضمن استقبال از آمادگی سازمان متبوعه خود، با در اختیار گذاشتن مراکز و ظرفیت های موجود موافقت کرد.