لینک کوتاه: freena.ir/detail/3942
ساعت 16:25
چهارشنبه 11 خرداد 1390
رئيس انجمن اسلامي مهندسين خراسان رضوي گفت: منطقه ويژه اقتصادي سرخس يک طرح ملي – منطقه اي و بين المللي است که نيازمند حمايت هاي همه جانبه دولت است.
مهندس سيد هاشم بني هاشمي رئيس انجمن اسلامي مهندسين خراسان رضوي پس از بازديد از منطقه ويژه اقتصادي سرخس با بيان اين مطلب گفت: منطقه ويژه اقتصادي سرخس به دليل قرار گرفتن در مسير جاده ابريشم و دروازه ورود به کشورهاي عضو اکو با 400 ميليون نفر جمعيت نقش بسيار مهمي در مبادلات تجاري و بازرگاني شرق کشور ايفا مي کند.
بني هاشمي افزود: توليدات کشاورزي و معدني قابل ملاحظه آسياي ميانه براي رسيدن به بازارهاي جهاني و از طريق آب هاي گرم خليج فارس از مسير سرخس امکانپذير مي شود.
وي افزود: هم اکنون زير ساخت ها براي حضور سرمايه گذاران و بخش خصوصي در منطقه ويژه اقتصادي سرخس آماده شده است.
در حاشيه اين بازديد مهندس حسين عليپور مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي سرخس نيز گفت: با توجه به ارزش ريالي 2/1 ميليارد دلاري کالاهاي ترانزيتي از گمرک سرخس در سال 88 ضرورت اتصال جاده ترانزيت منطقه ويژه اقتصادي سرخس به صفر مرزي ترکمنستان از اهميت فوق العاده اي برخوردار است.
عليپورافزود: اين جاده استراتژيک پس از تملک اراضي ظرف مدت 6 ماه ساخته و تحويل مي گردد.
وي خاطر نشان کرد: وصل شدن اين جاده به صفر مرزي ترکمنستان باعث تحولات اقتصادي در سطح منطقه و افزايش ظرفيت حمل و نقل کالا و بار ريلي و زميني را به ارمغان مي آورد.
مدير امل منطقه ويژه اقتصادي سرخس گفت: سايت راه آهن و باراندازي آن نيز در سطح 330 هکتار در حال اجراء است که اتمام آن، ظرفيت بارانداز کالا را در شرقي ترين نقطه کشور تا حد قابل قبولي افزايش خواهد داد.
عليپور اتمام پروژه مذکور را منوط به تأمين اعتبارات ذکر کرد و افزود به لحاظ اجرايي در آمادگي کامل بسر مي بريم.
جمعي از اعضاء انجمن اسلامي مهندسين با سفر به سرخس از سرمايه گذاري هاي انجام گرفته در منطقه ويژه اقتصادي سرخس از جمله جاده ترانزيتي و در دست اجراء به صفر مرزي، واحد توليدي صنايع غذايي و دانشگاه بين المللي را مورد بازديد قرار دادند.