معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص جشنواره «سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری» اظهار کرد: غذا بهطور خاص یکی از ظرفیتهای گردشگری است که با آن میتوان حلقه گردشگری را تکمیل کرد.
وی خاطرنشان کرد: در منطقه آزاد اروند بهطور خاص درحالتوسعه گردشگری روستایی هستیم.
معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: منطقه آزاد اروند ظرفیتهای گردشگری بسیار خوبی بهویژه در بخش گردشگری آبی را دارد.
نعمت زاده عنوان کرد: بنابراین سفره ایرانی در استان خوزستان و منطقه آزاد اروند میتواند جایگاه وبرتری خودش را در قیاس با سایر نقاط کشور بهخوبی نشان دهد.