دوره بهداشت عمومي براي پرسنل آبدارخانه و خدماتي دبيرخانه شورايعالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي توسط مدير سلامت دبيرخانه شورايعالي برگزار شد.
به گزارش فرينا، محمد فلاح گفت: بدون شک افزایش سطح آگاهی بهداشتی دست اندرکاران تهیه، تولید، توزیع مواد غذايی و شاغلین اماکن عمومي، می تواند اثر مستقیم در ارتقاء سطح ایمنی مواد غذائی و بهبود کیفیت خدمات در سازمان ها و در نهایت حفظ سلامت پرسنل به عنوان مصرف کنندگان مواد غذایی و گیرندگان خدمات داشته باشد.
فلاح افزود: طبق ماده 1 آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کلیه متصدیان و کارگران و اشخاصی که در مراکز تهیه، تولید و توزیع و نگهداری و فروش و وسایل نقلیه حامل مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اماکن عمومی اشتغال دارند، موظفند دوره ویژه بهداشت عمومی را بگذرانند.
وي گفت: به منظور حفظ نيروي انساني، مباحث ايمني و بهداشت حرفه اي نيز به پرسنل اشاره شده آموزش داده شد. اميد است برگزاري دوره هاي مذكور ادامه داشته باشد.
مدير سلامت دبيرخانه شورايعالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي افزود: اين دوره ها در دو بخش بهداشت عمومي و بهداشت حرفه اي برگزار شد كه بهداشت عمومي شامل جايگاه بهداشت و سلامت، اصول بهداشت فردي و بيماري هاي انگلي است و بهداشت حرفه اي نيز عوامل زيان آور محيط كار (شيميايي، ارگونوميكي، بيولوژيكي، فيزيكي و رواني)، بيماري هاي شغلي، ايمني شغلي و ايمني برق، گاز، ساختمان و حريق را شامل مي شود.