سرمايه گذاري ۱.۲ میلیارد دلاري آلومینیوم‌ جنوب در لامرد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/38353
ساعت 16:28 دوشنبه 24 آبان 1395

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: آلومینیوم جنوب با سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلار در این منطقه ويژه احداث خواهد شد.

به گزارش فرينا، ابوالحسن حقایقی، با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی لامرد از زیرمجموعه‌های سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی است، افزود: منطقه ویژه اقتصادی لامرد با توجه به زیرساخت‌ها و منابع انرژی که دارد برای احداث صنایعی که نیاز به انرژی بالا به خصوص گاز دارند، طراحی شده است.

حقايقي گفت: دسترسی این منطقه به سطح مناسبی از منابع گازی باعث شده است بستر مناسبی برای صنایع انرژی‌بر یعنی صنایعی که بین ۱۵ تا ۲۵ درصد نیاز به گاز دارند، باشد که ما نیز با فراهم‌آوری زیرساخت‌ها و کسب مجوزهای لازم، زمینه را برای ورود این صنایع آماده کردیم.

وي با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی منطقه ويژه اقتصادي لامرد افزود: این منطقه برای احداث واحدهایی با ظرفیت تولید پنج میلیون تن پتروشیمی، دو  میلیون تن آلومینیوم، ۱۰ میلیون تن سیمان و صنایع پایین‌ دستی این صنایع آمادگی دارد که تا کنون با سرمایه گذاری قدیر و ایمیدرو، آلومینیوم جنوب با ۱.۲ میلیارد دلار سرمایه در حال احداث است که در حال حاضر در مرحله ریختن فوندانسیون برای سالن‌های احیا به سر می‌برد و تا دو سال دیگر یعنی تا پایان سال ۱۳۹۷ به تولید شمش ‌آلومینیوم خواهد رسید.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در تشریح دیگر زیرساخت‌هایی که برای این منطقه تعبیه شده است، گفت: برای تامین برق واحدهای تولیدی به خصوص صنایع انرژی‌بر نیروگاه برقی با سرمایه گذاری حدود ۶۰۰ میلیون یورو از طریق شرکت سرمایه گذاری قدیر با مشارکت شانگ های الکتریک چین در حال احداث است که فاینانس آن هم به تصویب رسیده و منتظر باز شدن ‌ال‌سی است.

حقایقی با اشاره به اینکه علاوه بر آلومینیوم، زمین برای احداث یک واحد پتروشیمی هم واگذار شده است، افزود: در این منطقه ویژه اطلاعات امکان سنجی به طور کامل از سال ۱۳۸۶ انجام شده است و اکنون در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌گیرد و این در حالی است که تمام مجوزهای لازم برای فعالیت‌های واحدهای صنعتی کسب شده که تنها چیزی که یک واحد برای فعالیت خود نیاز دارد، دریافت مجوزهای موردی محیط زیست است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، همچنین زیرساخت‌های راه‌ را از مزیت‌های این منطقه ویژه عنوان کرد و با بیان اینکه منطقه ویژه لامرد در جنوبی ترین نقطه استان فارس قرار دارد، گفت: تا کنون ۳۶ کیلومتر فنس به دور این منطقه کشیده شده است و گمرک در ورودی آن مستقر است. همچنین موقعیت مکانی این منطقه باعث شده در شرایطی که فاصله ۷۰ کیلومتر از طریق جاده تا عسلویه داشته باشد و فاصله هوایی آن نیز تا دریا فقط ۳۰ کیلومتر باشد و با توجه به اینکه به زودی آزادراهی از لامرد تا منطقه ویژه پارسیان که آن هم از زیرمجوعه‌های ایمیدرو است کشیده خواهد شد تا به بندر در حال احداث این منطقه وصل شود، می‌توان گفت که شرایط مکانی این منطقه خود ۸۰ درصد از مسئله راه‌ را برای صنایع برطرف کرده است.



شناسه خبری: 38353

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري