جشنواره طبخ آبزیان در چابهار برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/28201
ساعت 16:20 شنبه 3 اسفند 1392
جشنواره طبخ آبزیان برای دومین بار در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، جشنواره طبخ آبزیان همراه با برنامه‌های متنوع از جمله مسابقات مهیج خانوادگی، اجرای موسیقی سنتی، نقاشی کودکان و غیره با هدف ارتقای گردشگری و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان با همکاری اداره‌کل شیلات سیستان و بلوچستان و سازمان منطقه آزاد چابهار در محل پارک ساحلی لیپار برگزار شد.
محوریت برگزاری این جشنواره، افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر مردم از مزیت‌های غذاهای دریایی بود که با استقبال بی‌نظیر مردم و گردشگران همراه شد.
استان سیستان و بلوچستان یکی از قطب‌های مهم تولید ماهی در کشور است و هم‌چنین ماهی دارای مواد مغذی از جمله ویتامین‌های مختلف است و مصرف آن سبب رشد بهتر مغز، افزایش هوش و طول عمر شده و از پوسیدگی دندان و ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.

شناسه خبری: 28201

آخرین اخبار

اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)
تقدیر مسرور از تشکیل کارگروه رفع موانع در کیش
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران