جشنواره طبخ آبزیان برای دومین بار در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، جشنواره طبخ آبزیان همراه با برنامههای متنوع از جمله مسابقات مهیج خانوادگی، اجرای موسیقی سنتی، نقاشی کودکان و غیره با هدف ارتقای گردشگری و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان با همکاری ادارهکل شیلات سیستان و بلوچستان و سازمان منطقه آزاد چابهار در محل پارک ساحلی لیپار برگزار شد.
محوریت برگزاری این جشنواره، افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر مردم از مزیتهای غذاهای دریایی بود که با استقبال بینظیر مردم و گردشگران همراه شد.
استان سیستان و بلوچستان یکی از قطبهای مهم تولید ماهی در کشور است و همچنین ماهی دارای مواد مغذی از جمله ویتامینهای مختلف است و مصرف آن سبب رشد بهتر مغز، افزایش هوش و طول عمر شده و از پوسیدگی دندان و ابتلای افراد به بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.