جشنواره طبخ آبزیان در چابهار برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/28201
ساعت 16:20 شنبه 3 اسفند 1392
جشنواره طبخ آبزیان برای دومین بار در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، جشنواره طبخ آبزیان همراه با برنامه‌های متنوع از جمله مسابقات مهیج خانوادگی، اجرای موسیقی سنتی، نقاشی کودکان و غیره با هدف ارتقای گردشگری و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان با همکاری اداره‌کل شیلات سیستان و بلوچستان و سازمان منطقه آزاد چابهار در محل پارک ساحلی لیپار برگزار شد.
محوریت برگزاری این جشنواره، افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر مردم از مزیت‌های غذاهای دریایی بود که با استقبال بی‌نظیر مردم و گردشگران همراه شد.
استان سیستان و بلوچستان یکی از قطب‌های مهم تولید ماهی در کشور است و هم‌چنین ماهی دارای مواد مغذی از جمله ویتامین‌های مختلف است و مصرف آن سبب رشد بهتر مغز، افزایش هوش و طول عمر شده و از پوسیدگی دندان و ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند.

شناسه خبری: 28201

آخرین اخبار

صدور 10 هزار مجوز کسب و کار در «اروند»
قدردانی معاون اول رییس‌جمهور از دبیر و کارکنان دبیرخانه شورایعالی و مناطق
20 هزار ميليارد سرمايه‌گذاري در لجستيك و حمل و نقل ماكو
اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران
پیام تبریک عبدالملکی بمناسبت هفته دفاع مقدس

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو