سرپرست مرکز توسعه سلامت کیش، گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی کیش، ۶ تیم بازرسی بهداشت محیط به صورت مستمر از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بازرسی می کنند.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمد رضا رضانیا در نشست خبری با اشاره به آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای دی ماه امسال در جزیره کیش اظهار کرد: در آستانه تعطیلات نوروزی و افزایش خریداران و همچنین فعالیت های مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور جلوگیری از بیماری های منتقله از طریق آب و غذا طرح بسیج سلامت نوروزی را تا 15 فروردین سال آینده ادامه می دهیم.
رضانیا به ویژگی ها و حساسیت های منطقه آزاد کیش اشاره کرد و افزود: به جهت اینکه کیش یک منطقه ویژه گردشگری بوده و وجود اماکن تفریحی و گردشگری زیاد و افزایش ورود مسافران، گردشگران به ویژه در ایام تعطیلات نوروزی، کنترل و نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور حفظ سلامت مسافران تشدید می شود.
وی خاطر نشان کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی 6 تیم بازرسی از کارشناسان بهداشت محیط وارد عمل می شوند و کارشناسان مرکز توسعه سلامت کیش از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن کیش بازرسی بعمل می آورند و برنامه های تیم بازرسی نیز به صورت مستمر در تمام ایام و روزهای تعطیل انجام می شود.
سرپرست مرکز توسعه سلامت کیش بیان کرد: واحد بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش در راستای تشدید کنترل و پایش سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در دی ماه امسال 680 مورد بازرسی بعمل آورد و توصیه های لازم و ضروری را به متصدیان نیز ارائه نمودند.
رضانیا تصریح کرد: بر اساس ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، 1 واحد صنفی به دلیل بی توجهی به توصیه های بازرسان و رعایت نکردن موازین بهداشتی تعطیل و 15 واحد متخلف به دادگاه معرفی شدند همچنین مقدار 3266 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و لوازم آرایشی بهداشتی تاریخ مصرف گذشته در دی ماه در جزیره کشف و امحا شد.
وی گفت: 42 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و خوراکی، 29 نمونه برداری میکروبی و 2 نمونه برداری شیمیایی از آب آشامیدنی و 16 نمونه برداری از نان جهت تعیین جوش شیرین از دیگر فعالیت های واحد بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش در این طرح بوده است.
رضانیا تاکید کرد: اکیپ های کنترل و نظارت موظف شدند علاوه بر پوشش نظارتی کامل بر اماکن اقامتی و مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی، مراکز و اماکن خاص را نیز با حساسیت دنبال و تمامی نکات ریز و درشت بهداشتی را کنترل و نظارت دقیق کنند.