دومین همایش روز جهانی غذا با محورهای تغذیه، الگوی رفتاری، چاقی و سلامت توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رئیس بهداشت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی هدف این همایش را ارتقاء سطح سلامت كاركنان و خانواده هاي ايشان و همچنين آشنايي با الگوي غذايي و انتخاب هاي سالم تر اعلام کرد.
داریوش ملکی افزود: اين همايش به همت بهداشت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در محل تالار آفرینش این سازمان برای علاقمندان به سلامت و تغذیه و توسط منصور رضايي متخصص تغذيه و رژيم درماني و عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار شد.
در حاشیه اين همايش جشنواره غذاهاي سالم نيز برگزار شد و پس از اعلام داوران به 10 نفر از برگزیدگان جوايزی اهداء شد.
پیش از این نیز سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی میزبان همایش دیگری با موضوع تغذیه و سلامت توسط اساتید برجسته ی تغذیه در کشور به همراه نمايشگاه جانبي محصولات غذايي سالم و معرفي غذاهاي سالم بود.