به مناسبت هفته گردشگری اولین جشنواره غذاهای محلی و سنتی به همت سازمان منطقه آزاد اروند و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آبادان در محل موزه آبادان برپا شد.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویزه اقتصادی، مهدی اسدیان گفت: این جشنواره به مدت 3 روز برگزار و به شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا شد.
سرپرست امور گردشگری منطقه آزاد اروند افزود: آبادان و خرمشهر از دیرباز به واسطه حضور اقوام و اقشار مختلف و وجود آداب متنوع کشورها ، از جمله شهرهای صاحب سبک در طبخ غذاهای محلی نام گرفته اند.
اسدیان در ادامه گفت: تجاری سازی غذاهای بومی در اماكن پذیرایی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیلی ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی از مهمترین اهداف این جشنواره بود.
همچنین در حاشیه این جشنواره که همراه با برنامه های شاد و مفرح بود، نمایشگاه صنایع دستی به نمایش درآمد و در پایان به بهترین غذا، شیرینی ، صنایع دستی و غرفه برتر جوایزی اهدا شد.