برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/26975
ساعت 16:01 شنبه 13 مهر 1392
به مناسبت هفته گردشگری اولین جشنواره غذاهای محلی و سنتی به همت سازمان منطقه آزاد اروند و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آبادان در محل موزه آبادان برپا شد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویزه اقتصادی، مهدی اسدیان گفت: این جشنواره به مدت 3 روز برگزار و به شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا شد.
سرپرست امور گردشگری منطقه آزاد اروند افزود: آبادان و خرمشهر از دیرباز به واسطه حضور اقوام و اقشار مختلف و وجود آداب متنوع کشورها ، از جمله شهرهای صاحب سبک در طبخ غذاهای محلی نام گرفته اند.
اسدیان در ادامه گفت: تجاری سازی غذاهای بومی در اماكن پذیرایی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیلی ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی از مهمترین اهداف این جشنواره بود.
همچنین در حاشیه این جشنواره که همراه با برنامه های شاد و مفرح بود، نمایشگاه صنایع دستی به نمایش درآمد و در پایان به بهترین غذا، شیرینی ، صنایع دستی و غرفه برتر جوایزی اهدا شد.
 

شناسه خبری: 26975

آخرین اخبار

تقدیر مسرور از تشکیل کارگروه رفع موانع در کیش
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران