برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/26975
ساعت 16:01 شنبه 13 مهر 1392
به مناسبت هفته گردشگری اولین جشنواره غذاهای محلی و سنتی به همت سازمان منطقه آزاد اروند و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آبادان در محل موزه آبادان برپا شد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویزه اقتصادی، مهدی اسدیان گفت: این جشنواره به مدت 3 روز برگزار و به شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا شد.
سرپرست امور گردشگری منطقه آزاد اروند افزود: آبادان و خرمشهر از دیرباز به واسطه حضور اقوام و اقشار مختلف و وجود آداب متنوع کشورها ، از جمله شهرهای صاحب سبک در طبخ غذاهای محلی نام گرفته اند.
اسدیان در ادامه گفت: تجاری سازی غذاهای بومی در اماكن پذیرایی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیلی ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی از مهمترین اهداف این جشنواره بود.
همچنین در حاشیه این جشنواره که همراه با برنامه های شاد و مفرح بود، نمایشگاه صنایع دستی به نمایش درآمد و در پایان به بهترین غذا، شیرینی ، صنایع دستی و غرفه برتر جوایزی اهدا شد.
 

شناسه خبری: 26975

آخرین اخبار

اشتیاق سودانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران
پیام تبریک عبدالملکی بمناسبت هفته دفاع مقدس
گزارش عملکرد معاونت حقوقی منتشر شد
از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو