خدمات بخش غذا و نوشابه هتل پارسیان استقلال با کادر مجرب ایرانی و فرنگی پز در 7 رستوران به میهمانان مقیم و متقاضیان دریافت خدمات پذیرایی افزایش یافت.
به گزارش بنا (bena) بر اساس اعلام مدیر واحد پذیرایی و تشریفات این هتل از جمله این ظرفیت ها و قابلیت ها می توان به بوفه مخصوص ظهر جمعه در رستوران رز با انواع غذا های ایرانی و فرنگی همراه با اردور مخصوص این روز اشاره کرد که از زمان آغاز فعالیت با استقبال چشمگیر مشتریان مواجه شده است.
یزدانی در این رابطه گفت : ارائه خدمات به میهمانان در رستوران رز به دلیل چشم انداز زیبای آن به ارتفاعات سلسله جبال البرز و همچنین بهره مندی از دو فضای مسقف و روباز از دیگر قابلیت های کم نظیر بخش پذیرایی این هتل به شمارمی آید.
اعلام آمادگی واحد غذا و نوشابه این هتل برای ارائه خدمات پذیرایی در محل به سازمان ها، شرکت ها، موسسات و ارگانها یکی دیگر از توانمندی های این بخش از هتل است که متقاضیان در صورت تمایل به استفاده از خدمات آن می توانند با مدیریت واحد تشریفات و پذیرایی تماس بگیرند.
بوفه صبحانه بین المللی رستوران یاس هتل پارسیان استقلال که از جمله بوفه های ممتاز صبحانه در هتل های 5 ستاره است، رستوران نوفل لوشاتو این هتل به جهت محیط بسیار کلاسیک و معماری منحصر بفرد آن و همچنین نیروهای متخصص ارائه کننده خدمات غذا و نوشابه نیز مزیت دیگر این مجموعه اقامتی و پذیرایی است که همواره تلاش میکنند با نوآوری در چگونگی ارائه خدمات و تهیه منوهای متنوع مطابق با ذائقه میهمانان خود رضایت مندی آنان را فراهم کند.
گفتنی است که هتل 5 ستاره پارسیان استقلال دارای 7 رستوران غذاهای ایرانی و فرنگی است که در مقایسه با دیگر هتل های کشور بی نظیر است.