بررسي خواص زنبور عسل و فرآورده هاي آن در منطقه آزاد كيش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14008
ساعت 08:58 جمعه 20 خرداد 1390

خواص دارويي، غذايي، بهداشتي و صنعتي زنبور عسل و فرآورده هاي آن روز جمعه بيستم خردادماه طي مراسمي در منطقه آزاد كيش بررسي مي شود.

به گزارش بنا (bena) در اين مراسم حسن جعفري، درمان گر، محقق و پژوهشگر در زمينه زنبور عسل در خصوص روشهاي نگهداري و پرورش زنبور عسل در منطقه آزاد كيش سخنراني مي كند.

بنابر اين گزارش، آشنايي با فرآيندهاي توليد عسل، ارزش ها و خواص عسل و زمينه هاي كارآفريني زنبور عسل از ديگر مواردي است كه در اين مراسم مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.

لازم به ذكر است اين مراسم با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي سازمان منطقه آزاد كيش برگزار مي شود.

202

شناسه خبری: 14008

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو