بررسي خواص زنبور عسل و فرآورده هاي آن در منطقه آزاد كيش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14008
ساعت 08:58 جمعه 20 خرداد 1390

خواص دارويي، غذايي، بهداشتي و صنعتي زنبور عسل و فرآورده هاي آن روز جمعه بيستم خردادماه طي مراسمي در منطقه آزاد كيش بررسي مي شود.

به گزارش بنا (bena) در اين مراسم حسن جعفري، درمان گر، محقق و پژوهشگر در زمينه زنبور عسل در خصوص روشهاي نگهداري و پرورش زنبور عسل در منطقه آزاد كيش سخنراني مي كند.

بنابر اين گزارش، آشنايي با فرآيندهاي توليد عسل، ارزش ها و خواص عسل و زمينه هاي كارآفريني زنبور عسل از ديگر مواردي است كه در اين مراسم مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.

لازم به ذكر است اين مراسم با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي سازمان منطقه آزاد كيش برگزار مي شود.

202

شناسه خبری: 14008

آخرین اخبار

بازدید بیش از 173 هزار نفر از ژئوسایت‌های ژئوپارک جهانی قشم
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
حضور فعال دبیرخانه شورای‌عالی، سازمان‌های مناطق آزاد و سرمایه‌گذاران خارجی در رویداد کیش اکسپو 2025
عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی