خواص دارويي، غذايي، بهداشتي و صنعتي زنبور عسل و فرآورده هاي آن روز جمعه بيستم خردادماه طي مراسمي در منطقه آزاد كيش بررسي مي شود.
به گزارش بنا (bena) در اين مراسم حسن جعفري، درمان گر، محقق و پژوهشگر در زمينه زنبور عسل در خصوص روشهاي نگهداري و پرورش زنبور عسل در منطقه آزاد كيش سخنراني مي كند.
بنابر اين گزارش، آشنايي با فرآيندهاي توليد عسل، ارزش ها و خواص عسل و زمينه هاي كارآفريني زنبور عسل از ديگر مواردي است كه در اين مراسم مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
لازم به ذكر است اين مراسم با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي سازمان منطقه آزاد كيش برگزار مي شود.
202