در گفتگو با ایبِنا مطرح شد؛

مهم‌ترین مزایای مناطق آزاد برای سرمایه‌گذاری

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54791
ساعت 10:51 چهارشنبه 11 دی 1398
مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مهم‌ترین مزایای این مناطق برای سرمایه‌گذاری، از جمله معافیت‌های مالیاتی و گمرکی را تشریح کرد.

به گزارش فرینا، محمد خضرایی‌منش در گفتگو با خبرنگار ایبِنا درباره مزایای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد گفت: مناطق آزاد در حوزه‌های مختلفی نسبت به سرزمین اصلی جذابیت دارند که یکی از مهم‌ترین این حوزه‌ها مالیات است.

خضرایی منش تصریح کرد: ۲۰ سال معافیت مالیاتی بر درآمد و دارایی در محدوده مناطق آزاد اعمال می‌شود و مالیات‌های مستقیم معافیت قطعی ۲۰ ساله دارد به شرط اینکه فعال اقتصادی در سررسید مقرر مطابق ضوابط سازمان مالیاتی اظهارنامه ثبت کند.

وی ادامه داد: موضوع دوم مباحث گمرکی است، به نحوی که اگر واحدی داخل مناطق آزاد مستقر باشد و بخواهد تجهیزات، مواد اولیه، ماشین آلات و ... وارد کند، مادامی که آن تجهیزات، مواد و ماشین‌آلات در داخل مناطق آزاد قرار داشته باشد، معافیت تعرفه گمرکی دارد.

مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه یکی دیگر از مهم‌ترین مزایا موضوع اراضی است، اظهار داشت: اراضی متنوعی در حوزه‌های مختلف کشور داریم به طوری که در جنوب در خط ساحلی خلیج فارس و دریای عمان چهار منطقه آزاد، در شمال منتهی‌الیه شمال غرب دو منطقه آزاد، در دریای خزر یک منطقه آزاد و... وجود دارد.

خضرایی منش افزود: تنوع موقعیتی مناطق آزاد بسیار بالاست و سرمایه‌گذار محدودیتی برای انتخاب فضا ندارد، در خود محدوده منطقه آزاد نیز تنوع اراضی برای صنایع سبز، صنایع هایتک، صنایع آلاینده و ... وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تنوع بالایی در شرایط واگذاری زمین‌ها داریم و قراردادهایی با صنایع مختلف برای خریداری زمین براساس دستورالعمل واگذاری اراضی منعقد شده است.

مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه موضوع دیگر بحث ارزش افزوده است، گفت: کالایی که در منطقه آزاد تولید می‌شود، با توجه به اینکه برای خرید مواد اولیه حق گمرکی پرداخت نکرده است، اگر صادر شود یا در همان منطقه یا سایر مناطق آزاد به فروش برسد، نیازی به پرداخت تعرفه گمرکی ندارد.

خضرایی منش گفت: در صورتی که کالای تولیدی به سرزمین اصلی برود نیز کمیسیون ارزش افزوده مطابق قانون امتیازی را در نظر می‌گیرد که تولیدکننده باید بخشی از تعرفه گمرکی موادی که آورده بوده را پرداخت کند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو